Skip to content
Gourmet in shoes

Privacyverklaring Shoe Club B.V.

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

1. Over ons

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, dan kun je ons via onderstaande gegevens bereiken. 

KvK: 24343634
E-mailadres: shoeclub@assem.nl
Telefoonnummer: 088-133 31 00

2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

a. Naam
b. E-mailadres
c. Adres, postcode, woonplaats

Hoe komen we aan uw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jou verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen verkregen. 

3. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we je persoonsgegevens.
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Webshop

Koop je iets in onze webshop, dan slaan we je gegevens op om de betaling mogelijk te maken en om de producten naar je te kunnen versturen. Vanwege onze administratieplicht bewaren we deze gegevens 8 jaar. Bovendien bewaren we de gegevens van de bestelling ook om vragen over de bestelling of de conformiteit van producten te kunnen beantwoorden en te kunnen controleren of je de kopende partij bent geweest. Dit maakt het voor jou bovendien makkelijker om opnieuw een bestelling bij ons te plaatsen.

Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren facturen en betaalgegevens 8 jaar. 

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar zelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je hebt uitgeschreven.

Contact

Verder verwerken we natuurlijk je naam en e-mailadres ook om contact met je te kunnen hebben, bijvoorbeeld over je bestelling of wanneer je vragen hebt. Je naam en e-mailadres bewaren we 8 jaar, zodat we je nog van voldoende service kunnen voorzien.

Gerechtvaardigd belang

We hebben een gerechtvaardigd belang om je persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen je privacybelang en onze belangen. Zo kijken wij naar de aankopen die je bij ons geplaatst hebt, om je in de toekomst betere aanbiedingen en advertenties te doen toekomen. 

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen je gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Klantenservicesysteem,
  • Nieuwsbriefdienst
  • Externe dataopslag
  • Betaaldiensten
  • Data Management Platform
  • Bezorgdiensten

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. 

5. Uw rechten

We informeren je graag over de rechten die je hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van uw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@shoeclub.nl.

Inzage, rectificatie en wissen

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we je persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we je persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht je persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om je gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van je toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met je persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Social media 

We willen het voor je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

• Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation] 

•Twitter: [https://twitter.com/privacy]

Functionele cookies

Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van de website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij gegevens en voorkeuren op wanneer je onze website bezoekt. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op je surfgedrag en ervoor zorgen dat je tijdens het aankoopproces meer gebruiksgemak ervaart. Wij zijn niet verplicht om je toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen. De volgende functionele cookies worden middels deze website geplaatst:

Cookie Functie Bewaartermijn

assem_id Het uitvoeren van A/B tests. 1 maand
assem_tw Het uitvoeren van A/B tests. 1 maand
assem_uid Herkennen van de gebruiker. 7 dagen
shoppingbag_popup Pop-up om artikelen in winkelwagen terug te laten komen en laat zien. 1 dag
assem_nb_popup Pop-up om in te laten schrijven voor de nieuwsbrief. Bij wegklikken 1 maand
wordt de cookie 1 maand bewaard, zodat de pop-up niet opnieuw
getoond wordt.
assem_wishlist Het bewaren van artikelen in de wishlist. 6 maanden
assem_cache_id Herkenning van gebruiker om eerder bezochte pagina’s sneller te laden. 1 week
LastVisit Het opslaan van laatst bekeken artikelen. 1 dag

Analytische cookies
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics, Visual Website Optimizer en Hotjar. Via deze website worden er daarom analytische cookies geplaatst. Deze analytische cookies cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. 

Advertentiecookies
Om advertenties beschikbaar te stellen gebruiken wij advertentiecookies van Google DoubleClick, Sociomantic, Awin, Twitter en Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. De volgende advertentiecookies worden middels deze website geplaatst:

Cookie Bewaartermijn Meer informatie
Google DoubleClick 25 maanden Google cookiebeleid: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]
Google Tag Manager 2 jaar Google cookiebeleid: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]
Sociomantic 10 jaar Sociomantic privacyverklaring: [https://www.sociomantic.com/privacy/nl/]
Awin 1 jaar Awin privacy policy: [https://www.awin.com/nl/juridisch/privacy-policy]
Facebook 90 dagen Facebook gegevensbeleid: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
Twitter 18-24 maanden Twitter privacy policy: [https://twitter.com/privacy]

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op onze website ga je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

8. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met je communiceren.