Van den Assem Schoenen, best gewaardeerde schoenenretailer 2014

Geplaatst op: 09 oktober 2014 384.jpg

Ieder jaar reikt onderzoeksbureau GfK een award uit voor de, door consumenten, best gewaardeerde schoenenretailer. Van den Assem Schoenen is dit jaar voor de tweede keer meegenomen in het waarderingsonderzoek in de categorie schoenenretailers en zijn zeer vereerd dat zij voor de tweede keer op rij deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Dankzij jouw vertrouwen heeft Van den Assem Schoenen deze prijs gewonnen! Zij willen jou hiervoor bijzonder bedanken. 

Criteria

Consumenten hebben aangegeven bij de keuze voor een schoenenretailer prijs het belangrijkste aspect te vinden, gevolgd door collectie, personeel en de winkel. Van den Assem Schoenen weet zich voornamelijk te onderscheiden op de aspecten winkeluitstraling en collectie. Hiermee laten zij 33 andere schoenen retailers achter zich. 

De uitkomst van de verkiezing is verrassend, nu de consument aangeeft bij de keuze voor een schoenen retailer de prijs het belangrijkste aspect te vinden. Juist op dit aspect scoorden zij niet bovengemiddeld. Na de prijs vinden consumenten collectie, personeel en de winkel de belangrijkste criteria. Hier scoorden zij wel bovengemiddeld. In vergelijking met vorig jaar is Van den Assem Schoenen positiever beoordeeld op zowel de collectie als de waardering van het winkelpersoneel.

Van den Assem Schoenen bedankt jouw nogmaals hartelijk voor het in hen gestelde vertrouwen!