MY PAPER BAG ketting cadeau

Geplaatst op: 19 maart 2015 431.jpg

Het voorjaar breekt dit weekend officieel aan en dus is het tijd om uit te kijken naar al het nieuws wat de collecties ons dit jaar weer brengen. Zo ook naar de voorjaarscollecties van MY PAPER BAG en MY CLASSIC BAG met verschillende kleuren en modellen. Heb jij dé perfecte MY PAPER BAG of MY CLASSIC BAG tas gevonden? Dan maken wij jouw outfit af met een MYOMY ketting!

Bij aankoop van een tas van MY PAPER BAG of MY CLASSIC BAG van een minimale waarde van €129,95 in de actieperiode 20 maart tot en met 20 april 2015 ontvang je een MYOMY ketting t.w.v. €25,95 cadeau! De actie is geldig in onze winkel aan de Meent en op shoeclub.nl. 

Actievoorwaarden:
1. Voor deze actie geldt: OP = OP.
2. Eén ketting per kopende klant/adres, bij aankoop van een MY PAPER BAG of MY CLASSIC BAG item met een minimale waarde van €129,95 uit de reguliere collectie.
3. Bij retourzending van uw bestelling of teruggave in de winkel zonder bijgevoegde gift, wordt een bedrag van €25,95 verrekend met de terugbetaling. Indien uw bestelling of aankoop na teruggave van artikelen nog een MY PAPER BAG of MY CLASSIC BAG artikel met een minimale waarde van €129,95 bevat, mag de gift worden gehouden.
4. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of afgeprijsde artikelen.