Black Friday 2016

Geplaatst op: 24 november 2016 655.jpg

Profiteer vandaag van de Black Friday korting op jouw favoriete, zwarte Shoe Club aankoop!

Black Friday is de dag van het jaar waar menig Amerikaan en Canadees naar uitkijkt. Waarom? De week voor het Thanksgiving-feest zijn er in Amerika en Canada veel parades te aanschouwen, die in het begin van de 19e eeuw gesponsord werden door grote warenhuizen en retailers. Later zijn diezelfde parades ingezet voor kerstgerichte reclamecampagnes met hoge kortingen, die geldig zijn op de vrijdag na Thanksgiving. Het goede nieuws voor jou? Je hoeft vandaag niet in Amerika of Canada te zijn om met korting te shoppen: Van den Assem geeft namelijk op deze Black Friday een exclusieve korting weg!

Assem in Black
Weet u nog, de gigantische UGG outlet in het oude postkantoor aan de Coolsingel in 2010? Van den Assem was een van de eerste winkeliers in Nederland die de aftrap van zo'n enorme actie op Black Friday in liet gaan. En ook al doet de naam 'Black Friday' anders vermoeden: vandaag is het feest! 

Korting
Speciaal voor onze trouwe klanten bieden we op deze Black Friday een korting aan van 15% op alle zwarte schoenen, kleding, tassen en overige accessoires. Deze actie is alleen vrijdag 25 november, van 00:01 - 23:59 uur, geldig in onze webshop en in onze winkels. 


Happy Black Friday!