Onze voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus

Geplaatst op: 16 maart 2020 1093.jpg

Beste schoenenliefhebber,

Bij Shoeclub staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen. Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen.

In de winkel: 
Onze winkel blijft open. Bekijk hier onze actuele openingstijden. 

We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, kassa’s, handgrepen en schoenlepels, meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts. 

Belangrijk voor jou als klant: 

  • Heb je lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan verzoeken wij je om onze winkels niet te bezoeken. 
  • Winkel zoveel mogelijk alleen. 
  • Houd voldoende afstand (min. 1,5 meter) tussen jou en andere klanten en/of winkelpersoneel. 
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos. 

Voor de webshop:
We zullen de komende weken veel inspiratie delen via onze online kanalen. Uiteraard kun je ook nog steeds 24/7 met gratis verzending jouw favoriete items shoppen op www.shoeclub.nl.

Levering van jouw bestelde artikelen
Vanaf vandaag tekent de bezorger, na toestemming van de ontvanger, voor ontvangst. De bezorgers vragen daarbij om de 3 laatste cijfers van het legitimatiebewijs.

Retourtermijn verlengd
Omdat we een digitaal platform zijn, kun je nog steeds veilig op www.assem.nl bestellen met gratis verzending en retourneren. Ook onze levertijd is onveranderd. Verder hebben we onze retourtermijn verlengd van 14 naar 30 dagen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de bezorging of eventuele retournering van jouw snel geleverde pakketje.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. 
We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor de laatste informatie.   

Heb je vragen? Laat het ons gerust weten via info@shoeclub.nl of 088 133 31 00. 

Team Shoeclub